Barang Jualan : KOLEKSI BUNGA ORKID FAUZIAH

      No Comments on Barang Jualan : KOLEKSI BUNGA ORKID FAUZIAH

Kami ada berita sangat-sangat baik untuk peminat deco dan peminat lanskap. Pada 7 September 2019 ini KOLEKSI BUNGA ORKID FAUZIAH akan menyertai Carboot Sale Sungai Kantan dengan koleksi bunga orkid artificial, bunga orkid latex primium & bunga orkid latex 3D printed mereka. Nampak warna bunga-bunga orkid tu macam bunga orkid sebenar & memang sangat sesuai untuk dihias di rumah.

Kaum-kaum hawa pasti suka item-item macam ini kan? Sambil2 husband anda cuci mata tengok koleksi item2 vintage di CBS SK, anda boleh saja terus ke booth Pn. Fauziah untuk membeli belah koleksi bunga orkid yg berwarna-warni mcm candy tu. So kaum-kaum hawa, set lah temujanji anda dgn Pn. Fauziah di Carboot Sale Sungai Kantan pada 7 September 2019 ni ya. Borong jangan tak borong di booth Koleksi Bunga Orkid Fauziah! Boleh guna untuk raya tahun depan 😉👍🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *